top of page

Individuele begeleiding

Wil je op persoonlijk of professioneel vlak verder groeien in het werken met je eigen onderstroom? Wil je de thema's waar je tot nu toe steeds weer vastloopt diepgaander onderzoeken? Lees hieronder welke stappen je kunt zetten. 

Individuele coaching

Loop je vast op persoonlijk of professioneel vlak? Of wil je graag verder groeien in het werken met je eigen onderstroom? Er zijn momenten en situaties waarbij het maken van een volgende beweging lastig is in je eentje. Iedereen kent dit soort momenten. Ontwikkelvragen waarmee je worstelt kunnen bijvoorbeeld zijn: 

  • Hoe kan ik meer stevigheid ontwikkelen, mezelf meer uitspreken vanuit mijn authenticiteit en gezonder begrenzen?

  • Hoe vergroot ik mijn zichtbaarheid?

  • Hoe kan ik effectiever omgaan met conflictsituaties? 

  • Hoe motiveer en enthousiasmeer ik collega's?

  • Hoe zorg ik dat ik niet opga in de 'waan van de dag' en mezelf verlies in de drukte? 

  • Hoe kan ik authentieker leidinggeven met meer impact? 

  • Hoe kan ik de kracht van mijn kwetsbaarheid beter benutten? 

Weten wie je bent, waar je staat en waar je naartoe op weg bent vraagt stilstaan en reflectie. Ik daag je hier graag toe uit: persoonlijk, vol empathie maar ook confronterend en doelgericht. Wil je krachtiger en effectiever functioneren? En ben je bereid om echt in de spiegel te kijken? 

In coaching bij mij gaat het niet om het vinden van een oplossing maar om het herstellen van de verbinding met jezelf en het maken van een volgende beweging. Die beweging maak jij zelf. Ik ondersteun door het stellen van vragen of door je te begeleiden in een ervaringsgerichte oefening. Dit vraagt van je om naar je lijf, je gevoelens en je behoeftes te luisteren, bij je angst te komen of nieuwe wegen te verkennen die spannend zijn. Door dit te doen leer je om te zijn bij wat er is en aanwezig te blijven en zonder oordeel te verkennen wat een volgende stap is. 

We kijken naar hoe je vanuit oprechte aandacht en nieuwsgierigheid kunt luisteren naar jezelf en hoe empathie en zelfempathie een belangrijke rol spelen in toelaten waar het echt om gaat. Ook kijken we naar de systemische context van je vraagstuk en ontdek je welke beweging je kunt maken. Het is een reis naar bewustwording, confrontatie en zelfinzicht en onderweg leer je jezelf meer en meer kennen en accepteren. Zo kun je met nog meer kracht, rust en helderheid verder.

De kosten van een persoonlijk coachingtraject van bijvoorbeeld 6 sessies (75 minuten per sessie) bedragen 
€ 1200,- excl. BTW. Aangezien coaching altijd maatwerk betreft, kan het aantal sessies afwijken. 

Bel, app of mail me voor een intake: info@janitamoes.nl of 06-47312254. 

Online module Verbindende Communicatie

Wil je niet direct een leertraject of coaching aangaan maar wel meer leren over werken met de onderstroom? Schrijf je dan via de homepagina in voor de nieuwsbrief en de 5 tips. Daarnaast kun je de online module Verbindende Communicatie volgen. Een module vol mooie inzichten over hoe ons brein werkt, hoe je effectiever kunt communiceren, hoe je zelfempathie ontwikkelt en meer in verbinding komt met je gevoelens en behoeftes. De module kost € 75,- waarmee je een jaar toegang krijgt. Zo kun je ieder moment, ook vanaf tablet of smartphone werken aan je ontwikkeling. Bestel de module hier

bottom of page